Karaahmetli İlkokulu
Karaahmetli İlkokulu Karaahmetli Köyü 64600 EşmeUŞAK

VİZYON

Eğitim ve öğretim hizmetlerini çağdaş ölçütler doğrultusunda yürüten, sürekli gelişen, nitelikli ve yenilikçi bir kurum olmaktır.

MİSYON

Mutlu, özgüvenli, başarılı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öz değerlendirme yapabilen, işbirliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, öğrenmeye ve yeniliğe açık, entelektüel, cesaretli, çok yönlü gelişime açık, ulusal kültürünü özümsemiş, küresel düşünen bireyler yetiştirmektir.

BAŞARILAR

2020-2021 senesinde okulum öğrencilerinden Cemile DÜNDAR ülke çapında %5´lik dilime girerek Gediz Fen Lisesini, Yağmur OK ise %7´lik dilime girerek Sivaslı Fen Lisesini kazanmıştır.

Başlama Saati:13:30 Bitiş Saati :17:00

Servis Bilgisi

OKULUMUZUN GÜNDE 2 SEFER OLAMK ÜZERE ÇİFT SERVİSİ MEVCUTTUR.SERVİS SAAATİ 14:10 VE 17:00 DIR.

İlçe Merkezine 20 km, İl merkezine 83 km uzaklıktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Denizli il sınırında, Eşme ilçesinin en son köyüdür.Yerleşim dağınıktır.Evler genellikle merkez denilen yerde oldukça üst üste ve kullanışsız bir haldedir.Yerleştiği yer tepelik ve sokaklar dardır.Ancak okulumuz köyün ilçe tarafından gelindiğinde girişinde yer alması dolayısı ile merkeze biraz uzak ancak güzel bir yerdedir.

Bilimsel Etkinlikler

OKULUMUZ TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI DÜZENLEMEKTEDİR.3 YILDIR DÜZENLİ OLARAK TÜBİTAK BİLİM FUARI ETKİNLİKLERİ YAPILMAKTADIR.